Juventus vil hente Zlatan tilbage

8. marts 2013 11:29 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Juventus vil hente Zlatan tilbage
Billede mangler

Tilbage i 2004 ankom en ung Zlatan Ibrahimovic til Torino. Zlatan var efter en noget turbulent tid i Ajax klar til sit internationale gennembrud, og det fik han i Juventus.

 

Efter et par sæsoner måtte den svenske superstjerne dog tage afsked med Juve igen, da klubben blev tvangsnedrykket. Mange år, og trofæer, senere befinder ‘Ibra’ sig nu i nyrige Paris Saint-Germain, hvor han har været en bragende succes med imponerende 22 mål på 24 Ligue 1-kampe. Men Juventus er ikke længere det kriseramte hold, som Zlatan forlod i 2006. Bianconeri slog onsdag aften Celtic i Torino, og bragte sig usvigeligt sikkert videre til CL-kvartfinalerne, med en samlet sejr på 5-0. Holdet har dog i længere tid været på udkig efter en angriber på absolut topniveau.

Ifølge flere svenske medier har italienske Gazzetta dello Sport nu viden om, at Juve vil afgive et bud på Zlatan. Angiveligt skal svenskerens kolossale løn-niveau være medvirkende til, at PSG kan lade ham gå for en overgangssum, der er lavere end angriberens egentlige markedsværdi.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu