ANNONCE

K og DF: Danskerne skal genopdrages moralsk

12. december 2011 09:21 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
K og DF: Danskerne skal genopdrages moralsk
Billede mangler

Det er utilstedeligt og udtryk for dårlig moral, når danskerne begår socialt bedrageri for op mod 12 milliarder kroner hvert år.
Sådan lyder det fra Dansk Folkeparti og De Konservative, som nu opfordrer til en moralsk genopdragelse af danskerne, efter at en rapport fra KMD Analyse har beskrevet det omfattende bedrageri.
“Det er ganske uhørt, at der er så mange danskere, der snyder vores samfund for så mange penge. Der må være en eller anden tro på, at når man trækker penge ud af det offentlige, så er det gratis, siger. Men det er det jo ikke,” siger politisk ordfører hos De Konservative, Benedikte Kjær, til Newspaq.
Hun mener, at bedrageriet kan være opstået, fordi de sociale ydelser i velfærdssystemet er blevet for forgrenede, så kommunerne mister overblikket, men at danskerne samtidig har fået en for slap moralsk indstilling.
“Vi bliver simpelthen nødt til at gå ind og arbejde med det moralske og sige ‘det er forkasteligt. Det er ikke det, vores velfærdssamfund bygger på’,” siger hun til Newspaq.
Socialordfører hos Dansk Folkeparti, Karin Nødgaard, er enig med De Konservative.
“Det er rigtig dårlig moral, der er den altovervejende årsag til, at nogen gør det. Det er den der lidt sløsede holdning til, at vi skal bare have mere og mere, og hvis der ikke er nogen, der opdager det, går det nok,” siger Karin Nødgaard til Newspaq.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu