ANNONCE

K-politiker revser politiet i bilbombe-sag

27. december 2011 11:38 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
K-politiker revser politiet i bilbombe-sag
Billede mangler

“Vi er nødt til at vide, hvad der er sket med den bil, hvorfor sagen er mørklagt – der må til at komme nogle svar til Randers-borgerne.”
Sådan lyder appellen fra den konservative byrådspolitiker Daniel Madié til Østjyllands Politi i sagen om den bilbombe, der under mystiske omstændigheder eksploderede på Vilhelm Thomsens Plads juleaften.
Indtil videre har det nemlig været sparsomt med udmeldinger i sagen fra ordensmagten, og det er lokalpolitikeren stærkt utilfreds med.
“Jeg mener, at det er på tide, at vi får nogle svar her i Randers. Vi kan ikke gå her i julefreden i vores rare by, mens alle mulige rygter drøner omkring,” siger han til TV 2.
Ifølge vicepolitiinspektør Michael Weiss ligger der efterforskningsmæssige hensyn bag de kortfattede udmeldinger.
“Det er selvfølgelig altid en balancegang. For den viden, vi ligger inde med, ønsker vi aldrig at dele med en eventuel gerningsmand. Og hvis jeg går ud og fortæller ret meget, så fortæller jeg også den pågældende person, hvad vi har på ham eller hende,” forklarer Michael Weiss til Newspaq.
“Det, vi kan sige, er, at vi stadig betragter sagen som et drabsforsøg, og at vi meget, meget gerne hører fra folk i området, der eventuelt har set en person ligge og rode under en bil”
En mand og hans treårige datter befandt sig i deres bil, da bomben gik af. Heldigvis kom ingen af dem dog alvorligt til skade.
Kilde: TV 2

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu