ANNONCE

Kådhed kunne have kostet golfstjernes kæreste livet

22. maj 2020 14:33 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Golf-trick gik helt galt og kunne have fået fatale følger for den professionelle golfspiller Joost Luitens kæreste.

Kådhed kunne have kostet golfstjernes kæreste livet
Det var nær endt fatalt da den hollandske golfstjerne Joost Luiten for nylig 'legede' golf med sin caddy. Foto: Scanpix/Reuters/Jason Cairnduff

At de bedste golfspillere kan en masse tricks med den drilske golfbold og gerne viser det, ved de fleste golf-interesserede. Men uanset hvor dygtig man er, så kan det gå galt og pludselig blive farligt. Livsfarligt!

Artiklen fortsætter under videoen

Det det har den professionelle hollænder Joost Luiten, der i øjeblikket rangerer som nummer 98 på golfspillernes verdenrangliste, netop oplevet helt tæt på. Det fremgår af en video, han har delt på Instagram.

“Her havde jeg nær slået min kæreste ihjel,” skriver han i opslaget.

Episoden skete ifølge Fox News i forbindelse med, at han ‘legede’ golf med sin caddy alt imens kæresten, Melanie-Jane Lancaster, filmede løjerne.

Legen gik ud på, at caddien fra et par meters corona-afstand kastede et golfjern til Joost Luiten, der så i samme bevægelse som han greb den, skulle svinge den og slå til en golfgold, der var placeret foran ham.

De første gange fik stjernen, til stor morskab for dem alle, ikke den store kontakt med bolden, men efter et par forsøg sendte han den ved en fejltagelse direkte mod sin kæreste.

Videoen viser, at Luiten nærmest i chock griber sig til sit ansigt.  Selskabet kunne dog ånde lettet op. Godt nok lyder der et lille hvin fra Melanie-Jane Lancaster, men hun slap heldigvis med et blåt mærke.

Havde den i fuld fart ramt hende i hovedet, kunne det meget vel have kostet hende livet.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu