ANNONCE

Kæk 21-årig ramt af et hav af sigtelser

6. april 2020 22:43 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Natten til mandag blev en 21-årig mand standset af politiet. Det skulle vise sig at være smart.

Kæk 21-årig ramt af et hav af sigtelser
En 21-årig bilist blev standset natten til mandag, fordi politiet blev opmærksom på bilen, da den ikke havde en nummerplade bagpå. Det skulle vise sig at være smart af politiet. Foto: Colourbox/ genre

Natten til mandag blev en mandlig bilist standset på en rasteplads ved Harlev af Østjyllands Politi. Det skulle vise sig, at politiet fik sin sag for.

For der var en del sigtelser at holde styr på for politiet. Det fremgår af døgnrapporten fra Østjyllands Politi.

Artiklen fortsætter efter videoen

Ingen nummerplader

På Stillingvej i Harlev standsede Østjyllands Politi en bil, der blev ført af en 21-årig bilist. Politiet blev oprindeligt opmærksom på bilen, fordi den ikke havde nummerplader bagpå.

Da betjentene tog kontakt til føreren, blev det synligt, at han havde spændt sikkerhedsselen bag ryggen i stedet for om sig.

Men det blev ikke de eneste overtrædelser, som den 21-årige mand skulle sigtes for.

Ingen kørekort

Da betjentene bad om at se den 21-åriges kørekort, kunne han kækt besvare, at det havde han ikke, fordi politiet havde taget det kort tid før.

Betjentene skønnede derudover også, at føreren var påvirket.

Striben af problemer medførte, at den 21-årige blev anholdt og sigtet for intet mindre en seks forseelser heriblandt at køre i et ikke-registreret køretøj, for at køre uden ansvarsforsikring, kørsel uden sikkerhedssele, kørsel uden førerret, narkokørsel og besiddelse af narko.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu