ANNONCE

Kæmpede med at få tårerne frem

18. oktober 2020 21:02 | Af: Ritzau Fokus

Den tidligere MGP-vinder Flora Ofelia har skullet spille med de helt store følelser i Ulven kommer.

Der er langt fra den lille pige, der med sit strålende smil gik lige i hjertekulen på danskerne, da hun vandt MPG i 2015 med sangen “Du du du”, til den Flora Ofelia toner frem i rollen som Holly i DR’s nye dramasatsning, Ulven kommer.

Her spiller hun nemlig en teenagepige, der anklager sin stedfar for vold.

– Jeg synes, det har været rigtig udfordrende at skulle sætte sig ind i Holly, fordi jeg personlighedsmæssigt ligger så langt fra hende.

– Jeg aner jo ikke, hvordan det er at blive fjernet fra sine forældre og kan slet ikke relatere til det, siger 15-årige Flora Ofelia Hofmann Lindahl, der har brugt lang tid på at researche til rollen.

Skulle være ked af det

Skuespillerinden, der i dag går i 9. klasse, gjorde sin filmdebut i Landet af glas i 2018 og landede rollen som Holly efter en casting, hun var blevet inviteret til.

Da hun læste manuskriptet, kunne hun se, at der ville være mange scener, hvor hun skulle være sur eller ked af det.

–  For at finde tårerne frem gik jeg – i stedet for at spille ked af det – ind og fandt ting frem i mig selv, så jeg rent faktisk blev ked af det. Så jeg spiller det ikke – jeg ér ked af det, forklarer Flora Ofelia.

– Tit når jeg er gået hjem fra optagelserne, har der været nogle ting, jeg lige skulle ryste af. Men det har været en god metode for mig, for det har virket, siger hun.

Et deprimerende miljø

Hun har taget udgangspunkt i sine egne oplevelser for at kunne spille Holly troværdigt.

– Jeg tror, alle har været igennem nogle hårde ting i deres liv, og det har jeg også.

– Derfor har jeg fundet nogle ting frem i mig, som har sat sig hårdt i mig, og så har jeg fundet de følelser frem. Men hvilke ting, det er, vil jeg gerne holde for mig selv, siger hun.

I serien spiller hun over for garvede kræfter som Bjarne Henriksen, Christine Albeck Børge og Peter Plaugborg. Også de var påvirkede af de svære scener, efter at Hollys anklage splitter familien, beretter Flora Ofelia.

– Det har virkelig været et deprimerende miljø, så jeg tror, vi alle sammen er gået hjem med følelsen af, at vi er heldige i vores virkelige liv, siger den unge skuespillerinde.

Ulven kommer sendes søndag klokken 20.00 på DR1.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu