ANNONCE

Kæmpesucces midt i kræftforløb

12. april 2021 18:54 | Af: Maiken Krongaard, mk@newsbreak.dk

Andrea Elisabeth Rudolph har samlet over en million kroner ind til Kræftens Bekæmpelse. På bare ét døgn. Aldrig før har en person haft så stor succes med en online indsamling

Kæmpesucces midt i kræftforløb
Andrea Elisabeth Rudolph har samlet over en million kroner ind til Kræftens Bekæmpelse. Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

Andrea Elisabeth Rudolph, som selv er ramt af kræft, har det seneste døgn oplevet enorm opbakning i kampen mod den skrækkelige sygdom.

I forbindelse med Kræftens Bekæmpelses Landsindsamling samler den 44-årige iværksætter og tidligere tv-vært ind online.

“Hvor meget tror i vi har samlet ind sammen her i dag på min indsamling? I gætter det ALDRIG!! Kræftens Bekæmpelse, I kan godt glæde jer til en vanvittigt beløb!!” lyder det fra Andrea Elisabeth Rudolph i et Instagramopslag, som ledsages af en video

“I tror, det er løgn, sammen har vi samlet 869.000 ind i dag. Jeg har grinet og grædt. Det er sindssygt. Kæmpe, kæmpe, kæmpe tak. Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Det er samlet ind bare her på min indsamling,” fortæller hun begejstret i videoen.

Mandag har indsamlingens beløb rundet svimlende 1,2 millioner kroner.

Mange kan identificere sig

Ifølge Finn Christensen, der er projektleder på Kræftens Bekæmpelses Landsindsamling, har Andrea Elisabeth Rudolph slået alle rekorder. Til Ekstra Bladet forklarer projektlederen, hvorfor han tror, at netop hendes indsamling har fået så stor succes.

– Hun har sat sin egen historie i spil på en meget fornem og indlevende måde, som der er mange, der kan identificere sig med og udtrykke sympati omkring. Hun bruger mediet fantastisk, og så har hun en stor følgergruppe på de sociale medier, så hun har et netværk, der er ud over det sædvanlige, siger han til Ekstra Bladet.

Finn Christensen understreger, at det er rigtig dejligt, at den tidligere tv-vært skaber opmærksomhed om sygdommen og kampen mod den.

Andrea Elisabeth Rudolphs online indsamling – og Kræftens Bekæmpelses landsindsamling – fortsætter helt frem til 18. april, så det er meget sandsynligt, at hun kommer langt over den million, hun allerede har samlet ind.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu