ANNONCE

Kager med mugrisiko kaldes tilbage

29. august 2019 23:01 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Bisca har problemer med nogle kager, hvor der er fundet mug på - mug skal du ikke spise.

Mug er noget skidt at spise, og du kan få det ret dårligt af det. I værste fald, hvis du indtager meget – ret meget – af det, kan det være kræftfremkaldende.

Derfor er her vigtigt nyt til kageglade danskere. I en pressemeddelelse fra Fødevarestyrelsen fremgår det nemlig, at der i en bestemt type kage er fundet mug.

Risikoen for, at der er mug i mere end én pakning er derfor aktuel, så nu kaldes et helt parti kager – solgt i dagligvarebutikker landet over – altså tilbage fra hylderne.

Helt præcis er der tale om Karen Volf Hindbærkage, som produceres af kagegiganten Bisca. I en pressemeddelelse fra Bisca selv står det, at der er tale om pakninger med otte styk af kagerne i.

Muggen kan ses på overfladen af kagen. Beslutningen om tilbagekaldelsen er taget i samarbejde med Fødevarestyrelsen, og produkterne fjernes nu fra hylderne i supermarkederne“, skriver Bisca.

Dog er det vigtigt at tilføje, at det kun er fundet i enkelte kager i enkelte pakninger.

Helt præcis er det tale om produktet med følgende varedata:

Nettovægt: 144 g
Bedst før dato: 20/10-2019
EAN stregkode: 5709364675798

Solgt i:
Føtex, Bilka, Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’ Brugsen, Meny, Spar, Min Købmand, Letkøb og andre butikker udenfor kæde over hele landet.

Har du som forbruger købt en Karen Volf Hindbærkage med det ovennævnte EAN-varenummer og bedst før dato, bedes du kassere varen eller returnere den til den butik, varen er købt i“, skriver Bisca.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu