ANNONCE

Kaldt ud til knivstik og slagsmål

10. januar 2021 06:56 | Af: Ritzau Fokus og Ritzau Info

Ifølge fyens.dk var Odense-bydelen Vollsmose i politiets søgelys lørdag aften. Mindst otte vogne kørte til stedet.

Politiet var lørdag aften massivt til stede med mindst otte patruljevogne i bydelen Vollsmose i Odense, efter at en 24-årig mand blev snittet i låret med en kniv.

Det oplyser vagtchef ved Fyns Politi Peter Vestergaard natten til søndag.

Ifølge vagtchefen blev den 24-årige snittet med kniv, da han steg af bybussen på Vollsmose Allé.

– Hans fortælling er, at der er seks mænd med i bussen, som han ikke lige kender, og at en af de seks mænd snitter ham i låret, da han hopper af bussen, hvorefter de løber derfra mod noget, der hedder Egeparken, siger Peter Vestergaard.

Vagtchefen fortæller, at politiet fik anmeldelsen omkring klokken 20.40.

Stort område afsøgt

Efter episoden afsøgte betjente et område langs Vollsmose Allé ud for Egeparken. Et busskur blev også afspærret og undersøgt for spor.

Peter Vestergaard oplyser natten til søndag, at politiet har afsluttet sine undersøgelser på stedet. Der er endnu ikke noget umiddelbart bud på motivet for overfaldet.

Masseslagsmål

Næsten samtidig med anmeldelsen om knivstikkeriet på den 24-årige mand fik Fyns Politi en melding om masseslagsmål på Ejbygade. Flere patruljer blev sendt til stedet, men da man nåede frem var slagsmålet tilsyneladende opløst.

– Der er ikke umiddelbart noget, der tyder på, at de to hændelser har noget med hinanden at gøre, siger Peter Vestergaard.

Episoderne kommer ifølge Fyens Stiftstidende efter flere dage med uro og knivstikkeri i området.

Uskyldig mand slået ihjel

Der kom atter stort fokus på den hårdt plagede bydel, da en uskyldig, 31-årig mand i sommeren 2020 blev dræbt af skud i bydelen.

Abdinur Ismail kom tilfældigt i mellem og betalte den højeste pris, da han blev ramt af skud, der var tiltænkt en anden.

Skudepisoden var ifølge politiets overbevisning en kulmination på en længerevarende konflikt mellem to grupperinger Odense. Den ene med tilknytning til Vollsmose (særligt Bøgetorvet) og den anden med tilknytning til Korsløkkeparken.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu