ANNONCE

Kalkunbryst tilbagekaldes efter salmonellafund

15. oktober 2018 16:12 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Kalkunbryst fra Aldi er blevet trukket tilbage landet over efter fund af salmonella i produktet.

Kalkunbryst tilbagekaldes efter salmonellafund
Fødevarestyrelsen advarer mod salmonella i et parti kalkunkød. Se her i artiklen hvor det er solgt. Foto: Colourbox.

Er du typen, der er glad for kalkunbryst i din mad, så skal du måske tømme køleskabet og samtidig et tur til lægen for at blive tjekket. Aldi Danmark har nemlig tilbagekaldt et stort parti kalkunbryst, som er blevet solgt i hele landet.

En analyse viser nemlig, at der er spor af salmonella i produktet. Den sidste anvendelsesdato er passeret, men forbrugere kan have gemt produktet på frost, hvorfor Fødevarestyrelsen nu advarer mod produktet.

Der er tale om ‘Landlyst’ kalkunbryst. Hver pakke har mellem 700 til 1100 gram kalkunbryst i pakningen. Pakkedato er den 18. september 2018, mens sidste anvendelsesdato er 28. september 2018. Det ramte produkt har EAN-nr.: 25069433.

Det skal du gøre som forbruger

Der er en række forholdsregler, som du kan tage som forbruger. Det gælder blandt andet, at Fødevarestyrelsen anbefaler, at produktet leveres tilbage til butikken, hvor det er købt eller at man kasserer det.

Hvis man er nervøs for at være smittet med salmonella, så er tegnene herfor, at man har diarré, kvalme, mavesmerter, feber og opkast.

Kalkunbrystet er solgt i hele landet i perioden.

Newsbreak.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Aldi. 

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu