ANNONCE

Kampen om Løkke er gået (for tidligt) ind

4. august 2012 14:55 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Kampen om Løkke er gået (for tidligt) ind
Billede mangler

Pia Kjærsgaard (DF) langer i dag ud efter Venstres formand Lars Løkke Rasmussen for at svigte værdidebatten.
DF-formanden er samtidig sur over, at Venstre ikke melder ud, hvad de vil rulle tilbage af regeringens lempelser på udlændingeområdet, hvis partiet vinder regeringsmagten tilbage.
Men de krav kommer på et meget tidligt tidspunkt, mener politisk redaktør på Fyens Stiftstidende, Elisabet Svane.
– Min pointe er bare, der er nok tre år til et valg. Det er jo ikke sikkert, at Venstres meningsmålinger er så stærke om tre år. Meget kan ske. Det er altså kun to år siden, at vi sad med et rent rødt flertal i meningsmålingerne.
Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, understreger da også, at Dansk Folkeparti må vente til valgkampen.
– Desværre kan det være, at Helle Thorning-Schmidt og regeringen sidder i tre år endnu. Derfor mener vi ikke, at det er nu vi skal lægge frem, hvad vi præcist vil ændre. Det kommer vi til at gøre i valgkampen, siger hun til Newspaq.
Med Dansk Folkepartis udmeldning i dag og Liberal Alliances i går er kampen om Løkke sat (tidligt) ind, vurderer Elisabet Svane.
– Hun (Pia Kjærsgaard red.) vil jo hele tiden gerne holde dem fast. Liberal Alliance vil jo også have pladser ved det borgerlige bord. Så der er en kamp om Løkke, og lige nu kører debatten om, hvem der skal have hvilke pladser efter et valg, siger Elisabet Svane til Newspaq.
Liberal Alliance talte i går på deres sommergruppemøde for en stramning af udlændingepolitikken, der blandt andet omfatter udvisning af udlændinge for enhver overtrædelse af straffeloven.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu