ANNONCE

Kan du løse det hårrejsende mysterium?

9. marts 2021 18:41 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Et lille klip med Archie fra Harry og Meghans interview med Oprah Winfrey giver anledning til ét bestemt spørgsmål

Se flere billeder af Archie i galleriet ovenfor

Det er ikke meget, omverdenen har set til Harry og Meghans søn Archie, siden han kom til verden den 5. maj 2019. De billeder, der er kommet ud stammer enten fra dengang de stolte forældre præsenterede ham lige efter fødslen eller fra familiens besøg i Sydafrika i september samme år.

Der dukkede desuden et julekort op i julen 2020, hvor man af en illustration tydeligt kunne se, at han har den samme, røde hårpragt som sin far.

En herlig video

I forbindelse med det meget omtalte Oprah Winfrey interview, der er løbet over TV skærmene i det meste af verden siden søndag den 8. marts, var der så heldigvis igen lidt nyt om den lille purk, der snart kan fejre to års fødselsdag. I form af en video endda, som også har fundet vej til de sociale medier.

Se videoklippet i et Twitter-opslag lidt længere nede.

I klippet, der ser ud til at være optaget af prins Harry og som i øvrigt er i sort-hvidt, ser man den lille familie hygge sig på stranden ved Santa Barbara, hvor de har slået sig ned i den mondæne bydel Montecito.

Det er tydeligt, at Archie har udviklet sig til en ‘lille krudtkarl’, der kan sætte fart over feltet. Men er han rødhåret?

I Oprah Winfrey interviewet røber Harry og Meghan i øvrigt også kønnet på den lille ny, de venter.

“Archie skal være storebror til en lille pige,” forklarede den stolte far.

Se flere billeder af Archie, også det med det røde hår, i galleriet ovenfor

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu