ANNONCE

Kan du mærke det? 20 graders varme på vej

26. marts 2021 20:26 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Ifølge DMI er der udsigt til flot vejr i de kommende dage, men intet varer evigt, heller ikke forårsflot vejr

Kan du mærke det? 20 graders varme på vej
Du skal dog ikke sælge alt dit vintertøj for at få råd til solcreme, selvom der er varmt vejr på vej til Danmark. Genrefoto.

Noget tyder på, at marts måned slutter rigtig pænt af, rent vejrmæssigt.

Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, fortæller, at der på onsdag, den 31. marts, er en god chance for temperaturer på op til 20 graders varme.

Det betyder dog ikke, at påsken og april starter med et brag. Marianne Patzer, vagthavende meteorolog ved DMI, fortæller, at varmen ikke kommer til at bide sig fast for denne omgang.

– Du skal ikke gemme de lange underbukser væk. Noget tyder på, at det kan blive rigtig koldt igen, siger Marianne Patzer.

Klassisk dansk forår

Weekendens vejr bliver da heller ikke nogen varm omgang, hvor temperaturerne lørdag vil ligge mellem fem og otte graders varme.

I starten af næste uge kommer Danmark til gengæld til at ligge i en lun strømning, og det betyder altså, at der er udsigt til flot vejr onsdag.

Problemet er dog, at der efter varmen kommer mere kulde, i skikkelse af en koldfront.

Det er uvist, præcist hvornår den rammer Danmark, men Marianne Patzer fortæller, at foråret forsvinder, når påsken rigtigt starter.

– Vi kan være ret sikre på, at varmen ikke bider sig fast, siger Marianne Patzer.

Hun fortæller, at nattefrosten heller ikke forsvinder helt fra Danmark i de kommende dage, og det ustadige vejr betyder, at vejret over Danmark i den kommende tid bliver, præcist som DMI forventer.

– Klassisk dansk forår, siger Marianne Patzer.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu