ANNONCE

Harry og Meghan: Så du det hemmelige signal?

8. marts 2021 13:55 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Meghan bar helt særligt smykke under søndagens interview med Oprah Winfrey

Det var ikke kun de ord, der kom fra Meghan, der var genstand for massiv opmærksomhed fra verdenspressen, da det imødesete interview med Oprah Winfrey og hertugparret af Sussex gik i luften på den amerikanske TV station CBS søndag aften i den bedste sendetid .

Pressens modeinteresserede øjne studerede, som de altid gør, også ivrigt hvordan hertuginden var klædt. Nogle, blandt andet CNN, nævner i den forbindelse en helt særlig detalje.

Se den i galleriet ovenfor.

CNN beskriver den sorte Armani kjole med lotusblomst broderier, Meghan bærer under interviewet, som ‘sanselig med et subtilt, raffineret twist’ og fortæller desuden, at den er lavet af silke og produceret i Italien.

En hyldest til Diana

Og nok så interessant, så beretter mediet om et armbånd, hun bærer på sin venstre arm og benævner det som en hyldest til hertugindens svigermor, afdøde prinsesse Diana.

Der er nemlig tale om et Cartier diamantarmbånd, der tidligere tilhørte og blev båret af prinsesse Diana. Blandt andet ved en fest hos Christies i New York i 1997. Det fremgår samtidig, at Harry menes at have benyttet nogle af stenene fra armbåndet til den forlovelsesring, han satte på Meghans finger, da han gik på knæ for hende.

Har været med hele vejen

Samtalen falder undervejs også på netop Diana. Harry fortæller nemlig, at han er sikker på, hans mor ville være trist over den situation, han selv og Meghan er endt i.

“Jeg tror, ​​hun ville føle vrede over, hvordan alt det her er endt ud. Men ultimativt ville hun have ønsket for os, at vi er lykkelige,” siger Harry, som også nævner, at han har følt sin mors tilstedeværelse under hele processen.

CNN fortæller i øvrigt også, at Meghans halskæde er af den britiske designer Pippa Small, og at hendes øreringe er lavet af den canadiske juveler Birks.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu