ANNONCE

Kan forvente alvorlig hilsen fra Skat

5. oktober 2020 12:26 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Hertugen af Sussex er aldeles tæt på at komme i skattemyndighedernes søgelys.

Prins Harry kan inden længe stå overfor at modtage en ganske betragtelig regning fra de amerikanske skattemyndigheder. Det skriver Mirror.

Han nærmer sig nemlig med hastige skridt at have boet fast i landet i 183 dage i løbet af et år. Sker det, så falder skattehammeren og så må han til lommerne. Sådan er reglerne.

Prinsen har angiveligt haft fast bopæl bopæl i Los Angeles området siden starten af maj. Først fra den 7. maj i et lejet hus, der skulle være ejet af  TV producer Tyler Perry, og siden sensommeren i egen bolig i den mondæne Montecito bydel i Santa Barbara.

Dermed har han allerede boet i Californien i flere end 150 dage og det kan tvinge ham til snart igen at rykke teltpælene op for en stund. Altså hvis han vil undgå en hilsen fra ‘skattefar’.

“Du kan være helt sikker på, at nogen hos Internal Revenue Service (et organ under de amerikanske skattemyndigheder, red.) holder  meget nøje øje med ham. Det her er ‘en big deal’,” har en førende Los Angeles skatteadvokat forklaret ifølge Mirror.

Han siger også, at det forholder sig anderledes med Meghan, da hun er amerikansk statsborger og dermed helt automatisk er skattepligtig i landet.

En anden skatteekspert har samtidig forklaret til det britiske medie Mail on Sunday, at hele situationen kan blive nøglen til indsigt i fortrolige, royale forhold.

For de amerikanske skattemyndigheder vil ikke kun have oplysninger om og skat af Harrys personlige indtægter fra blandt andet den gigantiske aftale, han og Meghan har lavet med Netflix. Harry skal også opgive de midler, han får af sin far, prins Charles, samt hvad, der måtte tilgå ham fra diverse fonde.

Mirror skriver, at hertugen og hertuginden af Sussex anslås at være gode for en fælles formue på omtrent 20 millioner britiske pund. Det svarer til i omegnen af 165 millioner, danske kroner.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu