Kaptajn Green efter sejr over verdensmestrene: Bliver ikke meget større

13. april 2013 21:01 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Kaptajn Green efter sejr over verdensmestrene: Bliver ikke meget større
Billede mangler

Få har oplevet så meget som den danske landsholdskaptajn, Morten Green. Derfor er det værd at lytte, når veteranen fastslår:

– Det kan ikke blive meget større, når man slår Rusland, som har syv-otte verdensmestre med. Uden for VM-regi er det den flotteste sejr, jeg har oplevet. Morten Madsens 3-2 scoring 43 sekunder inde i overtiden udløste den største danske jubel i en landskamp meget længe.

– Vi har trænet meget hårdt, så jeg er lidt overrasket over, at vi kan spille så godt mod en verdensklassemodstander to kampe i træk, siger Morten Green.

– Vi stod imod i seks perioder, spillede med fire femmere, og ikke en eneste faldt igennem. Vi viser bredde og er godt rustet til VM. Nu må vi se, hvor mange der kommer hjem fra Nordamerika, men jeg synes allerede, det ser fornuftigt ud.

Malmø-backen Stefan Lassen er enig med kaptajnen.

– Moralen har fået et løft oven på de to russerkampe. Vi udvikler os hele tiden og bliver bedre endnu inden VM, siger han. Stefan Lassen har ikke fået sin kontrakt forlænget med Malmö Redhawks, men kommer ikke til at gå arbejdsløs.

– Min agent arbejder på sagen, men vi kommer nok på den anden side af VM, inden der sker noget, siger den bundsolide defensivback. Stefan Lassen har været en af de bedste danske spillere i VM-testkampene.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu