ANNONCE

Karate Kid 35 år senere: Her er sandheden

22. januar 2021 22:57 | Af: Massimo Grillo, ms@newsbreak.dk

Mere end 35 år efter premieren på Karate Kid fortsætter rygterne og teorierne, og nu har Ralph Macchio en gang for alle givet svarene

Karate Kid 35 år senere: Her er sandheden
Karate Kid-Ralph Macchio som gæst i The Tonight Show forsvarer og forklarer i ramme alvor, hvorfor det legendariske "the crane kick" var lovligt. Foto: Nipi/NBC/Ritzau Scanpix

Var “the crane kick” lovligt? Er det sandt, at du ikke brød dig om titlen “The Karate Kid”? Var andre i spil til at spille Daniel LaRusso?

Spørgsmålene og teorierne svirrer på bedste vis her over 35 år efter, at “Karate Kid” havde premiere. De har endda fået ny næring efter, at Netflix-serien “Cobra Kai” er blevet så stor en succes, at 3. sæson havde premiere 1. januar 2021.

Hovedrollerne Daniel LaRusso og Johnny Lawrence spilles stadig af Ralph Macchio og William Zabka, og her i starten af året måtte Ralph Macchio igen-igen svare på rygterne om den første “Karate Kid”-film.

Det skete som gæst hos Jimmy Fallon i The Tonight Show, der til lejligheden havde oprettet punktet “Det sidste ord”.

Det mest sejlivede rygte er, at det afsluttende “crane kick”, der sikrer Daniel sejren ved stillingen 2-2 mod Johnny i finalen, er ulovligt.

Hvis man tror, at rygterne intet betyder for Ralph Macchio den dag i dag, så se klippet fra The Tonight Show.

Her argumenterer Ralph Macchio i ramme alvor, næsten som en karatedommer efter en rigtig turnering for, hvorfor sparket er fuldt lovligt.

Han giver også svaret på, om det er sandt, at han slet ikke brød sig om titlen “The Karate Kid”, som den hedder på engelsk. “The” blev sløjfet i den danske titel.

Hvis ikke du kan få nok af Karate Kid og Cobra Kai, kan du glæde dig over, at der også kommer en sæson 4.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu