Kasernelukninger: Ansatte vil have klar besked – nu

21. november 2012 06:57 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Kasernelukninger: Ansatte vil have klar besked - nu
Billede mangler

Gætterier om kasernelukninger skal stoppes –  medarbejderne skal have vished, mener formanden for ansatte i forsvaret.
 
Forsvarets medarbejdere har brug for vished og ikke spekulationer i pressen om, hvilke kaserner der skal lukkes.
 
Det siger formanden for forsvarets største fagforening, Centralforeningen for Stampersonel, Jesper K. Hansen.
 
– Alt tyder på, at vi nu er inde i slutfasen og et forlig endelig er på vej. Sandsynligvis en af de nærmeste dage. Det kan jeg kun hilse velkomment, så vi kan få endelig vished, og forholde os til dét. Stop spekulationerne i pressen og giv os klar besked, siger han.
 
Han er utilfreds med den lange ventetid, forsvarets medarbejdere er igennem, inden de kan få vished for, om de har en arbejdsplads i fremtiden eller ej. Og hvor den i givet fald må være.
 
– Det er længe siden, forsvarsminister Nick Hækkerup (S) meldte ud, at de kommende forhandlinger skulle foregå mellem partierne og ikke i medierne
 
– Lige siden har det ene medie efter det andet kunnet melde ud, at nu var den kaserne reddet, og nu var den garnison i farezonen.
 
– Ikke et øjeblik tænker de på, at der rent faktisk går en masse medarbejdere på hvert enkelt tjenestested og venter. Det har de gjort i snart et år nu, uden at vide, om de er købt eller solgt, siger Jesper K. Hansen.
 
Formanden understreger, at det netop er den langtrukne uvished, der er problemet
 
-I al den tid har spekulationerne fået tid til at vandre, og ikke mindst medierne har fyret godt op under dem. Det synes jeg, ikke er fair over for de mange, der venter i nervøs spænding derude, siger han.
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu