Kasper Hvidt: Hård fight om første titel

13. august 2015 07:00 | Af: Anne Mejdahl Daugbjerg, ad@newsbreak.dk
 
Kasper Hvidt: Hård fight om første titel
Kasper Hvidt satser benhårdt på sejr over Skjern. Foto: Facebook
Kasper Hvidt satser benhårdt på sejr over Skjern. Foto: Facebook

Kasper Hvidt satser benhårdt på sejr over Skjern. Foto: Facebook

Både Kasper Hvidt og Thomas Klitgaard ser frem til dobbeltarrangement i Skjern Bank Arena

Torsdag den 20. august indvies sæsonen, når Sport24 Super Cup afvikles for både damer og herrer i et stort dobbeltarrangement i den ny renoverede Skjern Bank Arena.

For herrernes vedkommende får de forsvarende pokalmestre fra Skjern Håndbold dermed hjemmebanefordel mod Danmarksmestrene fra KIF Kolding København, og det er noget de grønblusedes nyudnævnte anfører, Thomas Klitgaard, ser frem til.

-Vi glæder os helt vildt til at spille på vores nye hjemmebane. Det bliver en perfekt måde at indvie arenaen og sæsonen på, og vi vil virkelig gerne give vores publikum en sejr. Man kan sige, at Super Cup er bedst af tre, da vi som pokalvindere tog første titel, mens KIF Kolding tog den anden med mesterskabet. Vi vil elske at tage denne tredje nationale titel og få et godt afsæt til sæsonen. Jeg forventer, at det som altid bliver en benhård fight mod KIF Kolding København, hvor begge hold vil give alt for at vinde, siger Klitgaard.

Godt tilfreds med opstartsfasen

Anførerkollegaen, Kasper Hvidt, er på linje med Klitgaard, hvad angår fight og det store ønske om at vinde. Og så har superveteranen været rigtig godt tilfreds med opstartsfasen.

-Vi har haft en rigtig god optakt til sæsonen, med gode præstationer i træningskampene, få skader i truppen, god gejst til træning og et trænerteam, der generelt har doseret træningsmængden og variationen perfekt.

-Nu gælder det endnu en titel, og vi går knaldhårdt efter at vinde Super Cup. Det er klart at titler, der bliver afgjort over én kamp, ja, der kan meget ske, men ingen skal være i tvivl om, at vi kommer med 100 % fightervilje, og tro på at vi kan vinde. Det kan godt være, at det polerede spil ikke bliver det mest fremtrædende i sæsonens første betydende kamp, men motivationen vil helt sikkert være i top.

-Og så er det også en fornøjelse at være med til at indvie en ny stor flot arena. Det glæder mig generelt, at der er folk i håndbold-Danmark, der tør at steppe lidt op og i dette tilfælde udvide tilskuerkapaciteten betragteligt. Det bliver fedt at spille foran de mange folk på lægterne. Dét og titler bliver man aldrig træt af, slutter Hvidt.

Sport24 Super Cup kampen mellem Team Esbjerg og FCM Håndbold starter kl. 18.00, mens Klitgaard og Co. tørner sammen med Hvidt og Co. kl. 20.00.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu