Kasper Kusk: Udtagelsen giver selvtillid

17. marts 2013 20:18 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Kasper Kusk: Udtagelsen giver selvtillid
Billede mangler

Søndag mødtes han og cirka halvdelen af truppen i Kastrup Lufthavn inden afgangen til Spanien, hvor man frem til torsdag er på træningslejr i Marbella.

Iført DBU’s obligatoriske jakkesæt troppede han op i lufthavnen, hvor Sporten.dk fik sig en lille snak med ham.

Morten Olsen og dine landsholdskolleger står lige henne ved check-in-skranken. Hvordan har man det som debutant lige nu?

– Det er en god fornemmelse, jeg står med lige nu. Jeg glæder mig selvfølgelig rigtig meget, og jeg er spændt på træningen og kampene ikke mindst, så på den måde bliver det selvfølgelig en fed oplevelse. 

Nu har du ikke været med her før, men du var med ligalandsholdet i januar. Hvad giver de her samlinger en ung spiller som dig?

– Det giver noget selvtillid, og jeg føler helt sikkert, at de tror på mig. Det er også én af de ting, der gør, at jeg får selvtillid, og det giver mig noget at arbejde videre på i AaB. Det giver ekstra motivation og grund til at træne ekstra i klubben. Og så forhåbentlig er det ikke sidste gang, jeg er med her.

Hvad er det, du skal de næste dage i Spanien?

– Det er nogle af de ting, jeg gjorde på ligalandsholdet. Gå ind og gøre det godt til træning, og skulle der falde noget spilletid af, så handler det for mig om at fortsætte det spil, som jeg har præsteret indtil videre i AaB.

Du sad sammen med din far og så på TV2 News, at du blev udtaget til landsholdet. Havde du regnet med det?

– På selve dagen havde DBU lavet en artikel, der handlede om, at der ville blive udtaget en fra ligalandsholdet og efter at have læst den, havde jeg en fornemmelse af, at der måske var en chance for at komme med. Men inden jeg havde læst den, havde jeg ikke regnet med det. Så på den måde kom det bag på mig.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu