Kasper var sønderknust

3. februar 2013 21:32 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Kasper var sønderknust
Billede mangler

Selvfølgelig hang Kasper Søndergaard med hovedet.
Anderledes kunne det ikke være. For en uge siden var den hårdtskydende bagspiller med på det danske landshold, der blev lammetævet 19-35 af Spanien i VM-finalen. Og i går var det så pokaltitlen, han gik glip af, da Århus Håndbold finalebesejrede Skjern 27-26.

– Lige nu ved jeg ikke, hvordan jeg kommer ovenpå igen. Nederlagene føles som mit livs største sportslige nedtur. Indenfor så kort tid har jeg aldrig prøvet at været så meget Sorteper, sagde Kasper Søndergaard og tilføjede:

– Både fysisk og psykisk er det hårdt at spille to finaler indenfor blot otte dage. Men det føles dobbelt så hårdt, når man taber. Hvis jeg havde vundet både VM- og pokaltitel, havde det været supersjovt. Nu er tingene fuldstændig sorte og triste.

I nederlagets stund syntes Kasper Søndergaard kun, at der var én ting at glæde sig over.

– Mandag har jeg fri. Det trænger jeg i den grad til. Men allerede tirsdag spiller vi ligakamp mod Sønderjyske. Som jeg har det lige nu, bliver den opgave svær at komme mentalt igennem, sagde Kasper Søndergaard.

Holdkammeraten Henrik Møllgaard lagde efter den tabte finale heller ikke skjul på sin skuffelse.

– Det er aldrig sjovt at tabe en håndboldkamp. Så selvfølgelig er jeg træt af situationen. Men livet går videre, og det er trods alt et privilegium at få lov til at være med i så to vigtige finaler, sagde Henrik Møllgaard, der efter kampen blev kåret som ’årets pokalfighter’.

– Det er jeg naturligvis glad for. Men det er ikke en hæder, jeg kan bruge til noget som helst, sagde Henrik Møllgaard.Skjern lignede ellers et hold på vinderkurs, da de et kvarter inde i anden halvleg førte 17-15 over Århus Håndbold.

. – Århus fortjener ros. De spillede en god kamp, og opsøgte konstant mulighederne. En spiller som Henrik Hansen havde vi store problemer med at stække, sagde Henrik Møllgaard.

Kasper Søndergaard roste også Aarhus. Men ærgrede sig samtidig over, at holdkammeraten Kristian Gjessing måtte stå udenfor i finalen efter den karantæne, han var blevet tildelt efter tacklingen af Aalborgs Johan Jacobsson i lørdagens pokalsemifinale.

– Han har ufattelig mange kræfter. Så det at han sad udenfor betød ufattelig meget, sagde Kasper Søndergaard og blev bakket op i sit synspunkt af Skjern-træner Ole Nørgaard.

– Det er en katastofe for os, at DHFs disciplinærudvalg laver sådan en skandalekendelse. Vi ville rigtig gerne have haft Gjessing i aktion. Han kunne i finalen helt klart have aflastet eksempelvis Møllgaard og Søndergaard, sagde Ole Nørgaard. I stedet måtte Kristian Gjessing se med fra sidelinien.

– Det var en tung oplevelse. Jeg er bitter over karantænen. Nu får jeg nok svært ved at vinde den pokaltitel, jeg mangler i min samling, sagde Kristian Gjessing, der i næste sæson skal være assisterende træner i 1. divisionsklubben FC Midtjylland.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu