Katie Holmes konverterer for at beskytte Suri

11. juli 2012 12:17 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Katie Holmes konverterer for at beskytte Suri
Billede mangler

Efter mandagens lynaftale i skilsmissen mellem Tom Cruise og Katie Holmes er sidstnævnte ikke længere medlem af den nyreligiøs bevægelse, Scientology. Det skriver amerikanske Huffington Post.
33-årige Katie Holmes har fået den fulde forældremyndighed over datteren Suri, og den kendte skuespillerinde tager altså nu endnu et skridt i retning mod frigørelse fra Tom Cruise.
I aftes meddelte Katie Holmes således, at hun og datteren Suri er konverteret til den katolske kirke St. Francis Xavier i New York City.
– Alle er begejstrede for at have Katie, som nyt medlem. Hun vil blive modtaget med åbne arme, siger en af kirkens korsangere til Huffington Post.
Kirken ligger i New York, der vil være mor og datters nye hjem. Kirken beskrives som åben og progressiv – blandt andet med en del homoseksuelle medlemmer.
Siden parret bekendtgjorde skilsmissen har spekulationerne gået på, hvor meget indflydelse Tom Cruise og Scientology ville få over Suris opdragelse.
I sidste uge beskrev Us Weekly, hvordan parret skulle have “kæmpet indædt” om hvorvidt Scientology skulle være en del af datterens opdragelse.
Tom Cruise har endnu ikke reageret på Katies konvertering. 50-årige Cruise har været medlem af Scientology i 30 år, og han bliver af kirken beskrevet som en såkaldt “supernatural”, der har telepatiske evner, skriver US Weekly.
Kilder: Huffington PostUs Weekly
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu