Kattens Værn overvejer politianmeldelse

7. marts 2012 13:57 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Kattens Værn overvejer politianmeldelse
Billede mangler

Leasingkontrakterne, der har været med til at dræne kassen hos Kattens Værn, er så udspekuleret skruet sammen, at der “uomtvisteligt” er tale om bedrag.
Det siger bestyrelsesformand i Kattens Værn, Mogens Wilbert, til Newspaq.
“Ud fra tallene og bøgerne og de oplysninger vi ellers har, er det uomtvisteligt, at vi er blevet bedraget,” siger han.
Formanden fortæller, at de indtil videre ikke har det fulde overblik, da det er den tidligere direktør og bestyrelse, der har indgået dem.
“Den tidligere bestyrelsesformand og direktøren, der nu er afskediget, har indgået nogle leasingkontrakter, der er særdeles belastende for os. Vel og mærke på nogle kontormaskiner, vi dårligt har brug for,” siger han.
I alt har Kattens Værn mistet omkring syv millioner kroner på de leasede kopimaskiner.
Hverken Mogens Wilbert eller nuværende direktør Michael Kristiansen var i Kattens Værn, da kontrakterne blev indgået. Nu overvejer de, om det eventuelt skal politianmeldes.
“Det er klart, at inden vi går til politiet med det skal vi have en vis sikkerhed for, at der kan føres bevis. Ellers er der ingen mening med det,” siger han.
Ifølge bestyrelsesformanden er frivillige, der “har meget forstand på det” ved at se sagen om leasingkontrakterne igennem.
Udover de belastende leasingkontrakter har Kattens Værn også oplevet et fald på omkring 20 procent i donationer fra private og virksomheder. Derudover har flere kommuner opsagt aftaler med Kattens Værn, der før har kørt rundt i hele landet for at hjælpe hjemløse katte.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu