Kedelig nulløsning i Aalborg

9. marts 2013 19:21 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Kedelig nulløsning i Aalborg
Billede mangler

Lørdag blev der afviklet én enkelt kamp i den hjemlige Superliga. På Nordjyske Arena tog AaB imod Esbjerg i en kamp, som endte uafgjort 0-0.

 

Udeholdet kom til det nordjyske med en 2-1-sejr i bagagen i deres forårspræmier over AGF, mens AaB på udebane havde tabt en målrig affære på udebane til Silkeborg med cifrene 3-2.

Største pres var på hjemmeholdet AaB, der allerede har smidt vigtig terræn i toppen i ligaen, eftersom de har måtte se sig overhale af Randers, der har sejret i to kampe ud af to mulige. Det har kastet dem op på en tredjeplads med et hul på fire point ned til netop AaB.

Med det i mente samt udbetalingen af de vitale tv-penge efter denne runde, skulle hjemmeholdet indfri favoritrollen til tre point for at være sikre på fjerdepladsen og 4,2 millioner kroner til bankkontoen. Esbjerg ville med en sejr kunne avancere til en syvendeplads.

Første halvleg blev spillet uden nogle store nævneværdige hændelser. Ved pausen var stillingen 0-0, og dermed var eneste årsag til lidt lune og varme hos tilskuerne på Nordjyske Arena den varme kakao i madboderne.

I anden halvleg kom de fremmødte tilskuere endelig op ad sæderne.  Esbjergs Jesper Lange fik bragt udeholdet foran. Troede han. For desværre for ham og Esbjerg dømte dommer Jens Maae hændelsen for offside.

Efterfølgende fik AaB gode muligheder for scoringer på to frispark kort udenfor feltet. Men både Kasper Kusk og Nicklas Helenius formåede ikke at omsætte deres spark til mål.

Stille og roligt rendte tiden ud på stadionuret, og ved Jens Maaes slutfløjt var stillingen som fra begyndelsen, 0-0.

Med det resultat rykker Esbjerg op på ottendepladsen, som de dog måske må give afkald på søndag, hvis Silkeborg slår FC København i Parken, eller hvis AC Horsens ikke taber til OB.

AaB kan miste sin fjerdeplads, såfremt OB slår AC Horsens ude, eller hvis AGF tager en sejr hjemme over Brøndby.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu