Kedelig remis i Everton

21. januar 2013 23:25 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Kedelig remis i Everton
Billede mangler

Everton skvattede bogstavelig talt i de chancer de fik, og dermed endte det som det begyndte, 0-0, mod oprykkerne fra Southampton.

 

Trods en flot 2-2 kamp mod Chelsea i sidste uge måtte Southamptons træner Nigel Adkins senere på ugen lide den bitre skæbne at blive erstattet af Mauricio Pochettino, der tidligere har trænet Espanyol i den spanske Primera Division.

Det var dermed den argentinske træners første kamp i Premier League, da Southampton mødte Everton, og selvom et sådant trænerskifte ofte kan sparke ny gejst ind i trængt hold, så blev det ikke til alle tre point i dag.

Uafgjort var på mange måder et ganske retfærdigt resultat, men hvis Everton havde været en tand skarpere, så var kampen formentlig også faldet ud til deres fordel.

Således havde begge mandskaber flere gode chancer, men ofte var afslutningerne bare uskarpe, eller så løb det bare ud i sandet, som da Evertons Nikica Jelavic decideret skvattede i bolden, da han fik den serveret frit ind under mål.

Dette var på mange måder et symptomatisk billede på en kamp, der er i de store hele havde svært ved at underholde dem, der havde fundet vej til St. Marys Stadium eller hen foran tv-skærmen.

Kampen savnede i store træk intensitet, og selvom Evertons Marouane Fellaini og Southamptons Rickie Lambert momentvis kom tæt på at score, så endte det som begyndte, nemlig 0-0.

Everton bliver på femtepladsen i Premier League, mens Southampton er nummer 15.

Tipsbladet.dk

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu