Kendis-søstre fanget i elevator: Reddet af brandmænd

9. september 2016 13:05 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

Kendall og Kylie Jenner blev torsdag fanget i en elevator og skulle reddes af brandmænd på syvende etage.

Lider du af klaustrofobi? Så er du sikkert glad for, at du ikke var sammen med Kendall og Kylie Jenner i torsdags. For de to piger blev deres værste mareridt til virkelighed, da de blev fanget hængende på syvende etage i en elevator sammen med et par veninder. Det skriver det engelske medie Mirror.

De to søstre var på vej i byen sammen med veninderne Hailey Baldwing og Jordyn Woods, da de lige pludselig sad fast i en bygning i New York. I stedet for at lade sig inspirere af James Bond og kravle ud af taget på elevatoren og fire sig ned, valgte pigerne at tage det med ro og ringe efter brandvæsenet.

Snapchat-besættelse

I vores digitale tidsalder valgte pigerne selvfølgelig at bruge de tyve minutters lange ventetid i metalboksen fornuftigt. Til deres fans begejstring blev der nemlig lagt massere af videoer op på Snapchat. Hvem ville ikke sørge for, at ens millioner af fans fik del af elevator-eventyret? I et af de mange klip kan man høre Kylie sige:

– Mit værste mareridt er lige gået i opfyldelse. Vi sidder fast i en elevator.

Det tog heldigvis ikke brandvæsenet længe at få de fire piger ud af elevatoren. Og pigerne bevarede da også roen, mens de tålmodigt ventede på at blive reddet. Der var endda plads til humor, idet Hailey Baldwin høres sige i et af klippene:

– Det her er sindsygt. Jeg dør af grin.

Kendall, som den mere praktiske, prøvede at finde en måde at åbne døren på, imens Kylie sidder på gulvet og siger:

– Det skal nok gå.

I løbet af den korte tid pigerne var fanget, nåede de da også at tømme deres madrationer, og en af dem skælder Kendall ud for at have spist alle deres snacks. Kendall var alligevel i godt humor, da brandmændene spurgte pigerne om de var okay, lige inden de fik tvunget elevatordørene op.

– Bare rolig jeg er ikke panisk længere, jokede Kendall.

Da dørene endelig blev tvunget op, var de fire piger meget taknemelige overfor deres redningsmænd, og der var da også lige tid til at posere med dem. Et billede der selvfølgelig også blev lagt på Snapchat.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu