Kendt chokolade tilbagekaldes

11. februar 2019 21:39 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Der er problemer med mærkningen.

Efter at have set mandagens afsnit af Badehotellet eller en hæsblæsende Superliga-kamp, så kan det være meget lækkert med lidt til den søde tand – ja, måske har man endda nydt det med familien tidligere.

Men en yderst populær snack er blevet trukket tilbage fra markedet. Det drejer sig om chokoladen ‘Ferrero Rocher’, der måske bedst er kendt for sin gyldne indpakning og kugleformen.

Produktet er blevet solgt i Lidl-butikker landet over, og tilbagetrækningen skyldes, at vareren ikke er deklareret på dansk. Derfor har Fødevarestyrelsen også tilbagekaldt alle, som i vitterligt alle, der ikke har en dansk deklaration.

Forbundet med en risiko

En varedeklaration på tysk kan blandt andet betyde, at alle danskere måske ikke er opmærksom på, at vareren indeholder mælk, hasselnødder, hvedemel (gluten) og soja. Derfor kan man blive syg af at indtage produktet.

Fødevarestyrelsens anbefaling er derfor, at forbrugere med en af ovenstående allergier bør undlade at spise produktet. Derudover oplyses det, at produktet kan leveres tilbage i butikken, hvor det er købt.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu