Kendt dansk hjemmeside i fare for at lukke

17. oktober 2018 22:25 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Den kendte dealside Dealhunter.dk er tvunget til at finde mere kapital, hvis den vil fortsætte driften.

Kendt dansk hjemmeside i fare for at lukke
Er du en af de mange danskere, der leder efter deals online, så skal du måske til at vænne dig til et liv uden Dealhunter.dk. Foto: Scanpix

Er du typen, der drømmer om gode tilbud og gode handler, så kender du måske hjemmesiden Dealhunter.dk, som har mere end 13.000 kunder i Danmark og Sverige. Firmaet oplevede tidligere et stort uventede milliontab, der drænede firmaets egenkapital total, skriver Finans.dk.

Dengang måtte direktøren endda opgive sin løn, mens firmaet gik fra ni til to ansatte. Men til trods for de mange besparelser, så er overskuddet stadig forsvindende småt, viser nyt årsregnskab. Og til Finans.dk oplyser direktøren bag firmaet, Peder Munk Antonsen, at der skal skaffes flere penge for at sikre driften.

I regnskabsåret 2016-2017 havde firmaet et underskud på lidt over fem millioner kroner. Og det underskud er nu vendt til et overskud på 185.000 kroner.

Tvunget til at finde flere penge

Dealhunter.dk tjener penge, men egenkapitalen er stadig væk i et dundrende minus på godt 1,2 millioner kroner. Derfor er selskabets overlevelse også betinget af, at det lykkedes for Peder Munk Andersen at finde yderligere kapital til firmaet.

– Selskabets ledelse forventer at finde denne yderligere kapital, da selskabets kundegrundlag forbedres konstant, oplyser Peder Munk Andersen til Finans.dk.

Dealhunter.dk har udviklet en medlemsklub, hvor man får særligt gode tilbud, som har været med til at vende udviklingen.

 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu