Kendt dansk rigmand taber astronomisk beløb

19. juli 2018 16:07 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Den danske rigmand Lars Foghsgaard har tabt 67,5 millioner kroner i 2017, viser regnskab.

Kendt dansk rigmand taber astronomisk beløb
67,5 millioner kroner har Lars Foghsgaard tabt i 2017. Arkivfoto.

Den danske rigmand Lars Foghsgaard har haft lidt af et rædselsår i 2017. I hvert fald på den økonomiske front. Således skriver finans.dk, at rigmandens holdingselskab, Lars Foghsgaard Holding ApS, er kommet ud med et underskud efter skat på hele 67,5 millioner kroner.

Lars Foghsgaard, der tjente en masse penge på salget af hospitalssengeproducenten Scandinavian Mobility i 1990’erne, er da heller ikke begejstret over resultatet i regnskabet, som han kalder “klart utilfredsstillende” i beretningen ifølge finans.dk.

Han udtrykker dog også håb for fremtiden.

“Koncernen har i 2016 og 2017 realiserede betydelige tab og tabt egenkapitalen. En turnaround af virksomheden er igangværende, og ledelsen arbejder aktuelt på, at indtjeningen indenfor en kortere periode vil udvise overskud samt på at sikre/opretholde finansieringen af koncernen tillige med scenarier for reetablering af egenkapitalen,” skriver Lars Foghsgaard i beretningen ifølge finans.dk.

Det skulle angiveligt være over 25 procent af egenkapitalen i selskabet, der nu er væk.

Ifølge finans.dk skyldes det dårlige resultat i 2017, at Foghsgaard-familien i slutningen af 2016 købte laboratorievirksomheden Labflex tilbage.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu