Kendt dansk TV-vært er død

10. januar 2019 16:42 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Den kendte TV-vært Kent Nikolajsen er død.

Del:

I mange år var Kent Nikolajsen billedet på DR Sporten og DR-programmet ‘Rene ord for pengene’. Men nu er journalisten død efter kort tids sygdom.

I en pressemeddelelse fra arbejdsgiveren Metronome fortæller de, at den kendte TV-mand er død i en alder af blot 48 år. I pressemeddelelsen fortæller Metronome, hvordan den sidste tid var for Kent Nikolajsen.

‘Det er med stor sorg at skulle meddele, at vores direktør, nære ven og kære kollega Kent Nikolajsen er død i dag kl 12 i sit hjem i Ringsted omgivet af hele sin familie.’

Kent Nikolajsen blev ramt af kræft i spiserøret i sommeren 2018, men nu er han altså død af sygdommen.

– Vi ved, at Kent allerhelst havde fortsat livet, det var nemlig et liv, han elskede meget højt, og hans arbejde her på Metronome var højt prioriteret. Derfor har det også været svært for Kent at give slip på livet, og han har kæmpet hårdt og bravt imod kræften de sidste mange måneder, men desværre havde kræften allerede fået godt fat i Kents krop, inden den blev opdaget i juni måned, lyder det i pressemeddelelsen fra Metronome.

Kent Nikolajsen efterlader sig konen Linda, samt parrets tre børn. Men samtidig var han også administrerende direktør for Metronome, hvor han siden 2005 har været ansat.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu