ANNONCE

Kendt debattør: Prinsen er ubehøvlet

22. januar 2019 11:22 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Den kendte journalist og TV-personlighed Piers Morgan langer ud efter prins Philip.

97-årige prins Philip var 18. januar involveret et noget voldsomt trafikuheld. Et, der nu efterforskes af politiet.

I den forbindelse langer TV-personligheden Piers Morgan ud efter prinsen.

Han er nok mest kendt for at sige ja eller nej til håbefulde talenter i TV-programmet America’s Got Talent og Britain’s Got Talent. Nu er det hjemlandet prins, det går ud over. Og her lægger han ikke fingre imellem:

“Prins Philip er det mest ubehøvlede menneske, jeg har mødt”, skriver han i et indlæg i Daily Mail.

I næste sætning skriver Morgan dog, at det ikke nødvendigvis gør prinsen til en dårlig person, og at folk ofte er uhøflige over for ham (Morgan. red.).

Ignorerede fremstrakt hånd

Piers Morgan fortæller om et møde med prinsen. Det foregik for 20 år siden til prins Charles’ 50 års-fødselsdag.

Prins Philip kommer hen mod Morgans selskab. Morgen stikker hånden frem – og den blev ligesom hængende der; Philip ignorerede.

– Hvem er du, spurgte prinsen.

– Sir, jeg er bange for, du lige nu er omgivet af folk fra tabloidpressen, skriver Morgan, der selv er journalist, i indlægget.

Her skulle prinsen så have tabt både kæbe og mund og blot stirret – uden ellers at sige mere.

Piers Morgan skriver videre, at var hans liv blevet endevendt af en sulten presse, ville han nok også have opført sig på samme måde over for journalisterne.

– Men det, der slog mig var, hvordan han kunne være så uhøflig og ubehagelig over for andre, der var inviteret til sønnens fødselsdagsfest.

Tæt på at slå tre ihjel

At prins Philip ikke har taget kontakt til de andre involverede i ulykken, er blot vand på Morgans mølle.

– For mig ser det ud til, at prinsen kun tænker på sig selv, skriver journalisten, og fortsætter:

– I bund og grund var han ved at slå tre af dronningens undersåtter ihjel med sin uforsigtige kørsel, ingen undskyldning til de ofrene og satte sig så straks ind i en anden bil for at køre videre. Uden sikkerhedssele.

Blændet af solen

Den 97-årige prins forklarede, at han var blevet blændet af solen kort inden uheldet. Siden historien så dagens lys, er det kommet frem, at det var Kia’en, der kørte direkte ind i prinsens armerede Land Rover. Muligvis fordi han kørte ud foran den.

Politiet har nu forklaret til Daily Mail, at hændelsen vil blive efterforsket fuldstændig som enhver anden sag om kollision på de britiske veje. Det betyder, at prinsen kan se frem til at blive afhørt, når han engang er kommet sig helt.

– Hændelsen vil blive efterforsket, og en passende handling vil blive udført bagefter, siger en talsperson for Norfolk Police til Daily Mail.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu