Kendt fra TV2-program: Død i mystisk ulykke

18. juli 2019 22:54 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Siden navnet på trafikdræbt blev frigivet torsdag morgen, har det summet. Nu er det bekræftet.

Vejle Amts Folkeblad kunne sammen med Dagbladet Ringkjøbing Skjern allerede torsdag morgen meddele, at politiet har frigivet navnet på den mand, der onsdag morgen blev fundet død ved siden af en bil på Ringkøbingvej nord for Skjern.

Der er tale om den 28-årige Lars Jannick Jørgensen fra Jelling, og den oplysning fik det til at summe, for det er ganske rigtigt et navn, mange tidligere er stødt på.

Manden er nemlig identisk med en af deltagerne i TV2-realityprogrammet Hjem til Gården. Ikke længe efter udgivelsen af den oprindelige artikel, skrev folkebladet, at det ifølge deres oplysninger forholdt sig således.

Oplysningerne stemmer overens med Newsbreak.dks. Lars Jannick Jørgensen nåede faktisk helt til finalen i det populære program og var således med i opløbet om en halv million. I stedet fandt han kærligheden.

Erklæret død

Det var onsdag morgen, en forbipasserende ringede til Midt- og Vestjyllands Politi og klokken 04.37 anmeldte, at der lå en bil i noget ilde tilstand uden for vejen.

– Vi beder ham om at kigge ved siden af bilen, og det er her, at han finder en livløs mand liggende, sagde vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Henrik Nielsen, til Newsbreak.dk onsdag morgen.

Trods genoplivningsforsøg bliver den 28-årige mand erklæret død. Ulykken er endnu ikke opklaret. Det skal forstås sådan, at politiet ikke ved, hvad der er hændt.

– Årsagen til uheldet står hen i det uvisse. Vi ved ikke om, det er på grund af uopmærksomhed, træthed, noget teknisk eller hvad det er, sagde vagtchefen. Torsdag lyder meldingen til Vafo.dk, at det endnu ikke er opklaret.

Gift med deltager

Den 28-årige TV-deltager kom fra Sjælland, men under sin medvirken i Hjem til Gården udviklede der sig et helt særligt bånd mellem ham og en anden af deltagerne, Ditte Rosenberg.

I 2018 blev parret gift, og Lars Jørgensen flyttede fra den københavnske vestegn til Jylland, og parret købte et lille landsted i Hørup uden for Jelling.

– Jeg følte hele tiden, at vores venskab var mere end et ’Hjem til gården’-venskab. Det var et godt venskab, som skulle fortsætte efter opholdet, har Lars Jørgensen tidligere fortalt til TV2.

Rigtig trist

Lars Jannick Jørgensen var ansat som vagt ved Moesgaard Museum, der ligger syd for Aarhus, skriver Vejle Amts Folkeblad. På den foranledning har Ekstra Bladet fået bekræftet dødsfaldet netop her.

Over for Ekstra Bladet bekræfter direktør på museet, Mads Kähler Holst, det tragiske dødsfald.

– Det er korrekt, at Lars er afgået ved døden. Vi har orienteret de nærmeste medarbejdere om dødsfaldet, som er rigtig trist, siger han til Ekstra Bladet.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu