Kendt julekalender byder på ubehagelig overraskelse bag låge nummer 19

17. december 2015 16:51 | Af: Elo Christoffersen, ec@newsbreak.dk

Julekalenderen fra Peter Beier Chokolade byder på en ubehagelig overraskelse bag låge nummer 19.

Kendt julekalender byder på ubehagelig overraskelse bag låge nummer 19
Peter Beier Chokolade har valgt at tilbagekalde den appelsintrøffel, som indgår i Peter Beiers voksenjulekalender i låge nr. 19. Foto: Fødevarestyrelsen.

Peter Beier Chokolade har valgt at tilbagekalde den appelsintrøffel, som indgår i Peter Beiers voksenjulekalender i låge nr. 19 (den 19. december), fordi den økologiske appelsinmarmelade, som er brugt i den nyproduceret appelsintrøffel, har vist sig at reagere ukontrollerbart og kan være gæret.

Samtlige appelsintrøfler er fjernet fra sortimentet. Appelsintrøflen er indkapslet i chokolade og er derfor ikke til gene for de øvrige chokolader i julekalenderen.

– Vi er kendt for at producere chokolade af den højeste kvalitet, og jeg har i vores næsten 20 års virke aldrig tilbagekaldt en chokolade. Jeg beklager dybt og opfordrer til at springe låge 19 over og komme ind i en af vores butikker, hvor vi giver en dåse juledragee, som kompensation for appelsintrøflen i låge nr. 19, siger Peter Beier i en pressemeddelelse og tilføjer:

– Vi har selv valgt at tilbagekalde appelsintrøflerne, og vi gør det øjeblikkeligt, så vi når at informere vores mange kunder inden de når til låge nr. 19. Vi stiller de højeste krav til kvaliteten af alle vores chokolader og har netop anvendt en økologisk appelsinmarmelade, da smagen var den bedste. Vi påbegynder at finde et alternativ, hvor både smag, kvalitet og holdbarhed garanteres.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu