ANNONCE

Kendt kørelærer: Her er danskernes dumme fejl

12. maj 2018 06:02 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Jeff Hansen kendt fra TV2 Zulu-programmer kommer her med sit bud på, hvilken af danske trafikanters dårlige vaner, der er værst.

Danske trafikanter begår fejl. Nybagte trafikanter begår fejl, erfarne trafikanter begår fejl. Det er farligt, det er uheldigt, og det er ærgerligt. Men langt hen ad vejen er det også særdeles sandt. Mange tillægger sig dårlige vaner, og Newsbreak.dk har i den anledning spurgt Jeff Hansen, kørelærer, hvilken dårlig vane, han synes er den værste.

– Det totalt manglende hensyn til andre trafikanter er helt vildt. Danskerne gør det bare ikke, siger kørelæreren, der må forventes at se en stor portion af trafikanter i løbet af en dag. Newsbreak.dk taler med ham, mens han er på tur med en elev.

Hvis navnet Jeff Hansen lyder bekendt sammenholdt med ordet køreskole, så er det fordi, han er en af de fire kørelærere, der danner grundstammen i underholdningsprogrammet “Kørelærerne” på TV2 Zulu.

I galleriet over artiklen har vi samlet en række af de dårlige vaner og dumme fejl, FDM mener, vi danskere er skyldige i. Dem kan du læse – vi har naturligvis taget Jeff Hansens med.

Husk tålmodigheden

Kørelæreren oplever lidt af hvert på de danske veje, når han har elever med i vognen med udgangspunkt i østjyske Skanderborg. Han fortæller om bilister, der nærmest gør hvad de kan for at holde skolevognen bag sig.

– Jeg har også prøvet at holde ét sekund – med prøveskiltet på – for grønt lys, og så bliver man båttet af. Det handler langt hen ad vejen kun om “mig selv, mig selv, mig selv”. Jeg oplever det gentagne gange, siger Jeff Hansen.

Han mener desuden, at danskere som udgangspunkt er rigtig dårlige til at holde til højre, når der er flere spor. Lige præcis det er han i hvert fald nærmest stensikkert ikke alene om at synes. Der går sjældent et år, før diverse myndigheder og organisationer lancerer kampagner med netop det formål at minde bilister om, at vi i Danmark altså har højrekørsel.

– Husk tålmodigheden og hjælp folk på plads ind i de rigtige vejbaner, lyder det bedste råd til danske bilister fra den erfarne kørelærer.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu