Kendt kro i snavset skandale: Se hvor klamt der er

16. juli 2018 18:59 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Den kendte Årslev Kro ved Aarhus har fået en sur smiley og en bøde af Fødevarestyrelsen for dårlig hygiejne.

Kendt kro i snavset skandale: Se hvor klamt der er
Den kendte restaurant Årslev Kro har fået en sur smiley af Fødevarestyrelsen. Arkivfoto.

Fødevarestyrelsen har for nyligt ladet hammeren falde over Årslev Kro i Brabrand ved Aarhus. Således har styrelsen givet restauranten en sur smiley og en bøde på 15.000 kroner for dårlig hygiejne.

Og i følge kontrolrapporten, som Fødevarestyrelsens kontrollanter har udarbejdet efter kontrolbesøget, er det bestemt heller ikke småting, der er galt med hygiejnen på stedet.

“Der er plamager af gamle produktrester og fedtede gullige belægninger under arbejdsborde på hylder og bordben flere steder i køkkenet samt på sider af inventar”, står der blandt andet i rapporten.

Skimmellignende plamager

Og det stopper ikke her.

“I kølerum er der ved blæser i loft sorte skimmellignende plamager. Gulv under kølebord og under ovn er ikke rent – her ses produktrester og snavs. Indvendig i isterningemaskinen er der røde og sorte belægninger”, står der yderligere i Fødevarestyrelsens kontrolrapport

Ifølge rapporten har restauranten på bagkant af besøget sagt til Fødevarestyrelsen, at man ikke var sikker på, at de rengøringsprodukter, man benyttede, var de rigtige.

I juli sidste år fik Årslev Kro også en sur smiley af Fødevarestyrelsen. Restaurant fik dog en glad smiley i mellemtiden, inden mundvigene nu igen vender dybt nedad efter et kontrolbesøg.

Newsbreak.dk har været i kontakt med ledelsen på Årslev Kro. Den ønsker ikke at give en kommentar til Fødevarestyrelsens rapport.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu