ANNONCE

Kendt model “banket” til blods på Christiania

6. marts 2018 19:26 | Af: Elo Christoffersen, ec@newsbreak.dk

Det var ikke uden udfordringer, at optage musikvideoen.

Kendt model
Oliver Bjerrehuus medvirker i en ny musikvideo. Foto: Claus Bech/Scanpix (Arkivfoto)

Oliver Bjerrehuus medvirker i en ny musikvideo, der er optaget på Christiania, skriver Ekstra Bladet. Det er Jonathan Ranson, der har udgivet sit nye nummer “Sleepwalkers and Honeymoonstalkers”.

Selve lokationen er ikke ukendt for Oliver Bjerrehuus, der har brugt en del af sin ungdom på Christiania.

– Jonathan Ranson spurgte, om jeg ville være med i hans nye musikvideo. Han sagde, vi skulle optage ude på “Staden”, og jeg sagde ja, fortæller Oliver Bjerrehuus til Kendte.dk og fortsætter:

– Man har aldrig kunnet få lov til at tage billeder og filme på Christiania. Så jeg tænkte, det gad jeg godt være med til.

I musikvideoen vælter Oliver Bjerrehuus rundt på Christiania – stangstiv – og han kommer også i voldsomt klammeri og ender med et blåt øje. Det hele er dog fiktion.

Hjælpsomme

Optagelserne gav også udfordringer

– Det tog lang tid. De fleste folk på Christiania var hjælpsomme, nogle ville gerne hjælpe til. Men der var også nogle, der blev pisse sure og hidsede sig op, fordi der ikke må filmes på Christiania. Og så skal man rundt og have fat i nogen, der kan sige, at det er i orden. Alt i alt en god oplevelse, fortæller Oliver Bjerrehuus.

Alt i musikvideoen er skuespil, og det var heller ikke uden udfordringer.

– På et tidspunkt skal jeg smadre et spejl i “Grønlænderhuset”. Men det spejl kunne bare ikke smadres. Vi stod ellers og smed sten og brosten på spejlet, siger Oliver Bjerrehuus.

Musikvideoen kan give et godt indblik i, hvordan man ikke skal opføre på Christiania – eller ret mange andre steder for den sags skyld.

Ekstra Bladet skriver, at den eneste grund til, at musikvideoen kunne optages på Christiania var, at Jonathan Ranson bor på Christiania.

Du kan se musikvideoen her.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu