Kendt radiovært død efter skudattentat

20. november 2018 13:14 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Nedim Yasar er død efter, at han mandag aften blev udsat for et skudattentat.

Først var han erklæret død af sin chef, Jørgen Ramskov, men så blev rygterne om Nedim Yasars død dementeret af Københavns Politi, der oplyste, at manden stadig var i kritisk tilstand. Men nu har Københavns Politi i en pressemeddelelse oplyst, at den kendte radiovært og tidligere bandeleder er afgået ved døden.

Den 31-årige Nedim Yasar blev dræbt af skud efter, at han havde været inde og præsentere sin nye bog på Hejrevej 42 i Københavns NV mandag aften.

Politiet oplyser, at der blev affyret to skud mod den tidligere bandeleder, mens gerningsmanden stak af på fods. Gerningsmanden havde mørkt tøj på, mens han kom til gerningsmanden fra Glentevej – hvilket også var den retning, som gerningsmanden forsvandt i.

Politiet søger vidner

Nedim Yasar er tidligere kendt af politiet, da han har været bandemedlem, men også været en del af det bandeexitprogram, som politiet tilbyder. Tilbage i 2017 har Nedim Yasar kontaktet det lokale politi og oplyst, at han var forsøgt overfaldet. Derfor fik han også en alarmtelefon, men han havde ikke denne med i forbindelse af skudattentatet.

Københavns Politi er interesseret i at høre fra vidner til episoden, men også samtidig at tale med personer, der kender til nye trusler mod den populære radiovært.

Frygtede folk ville sparke døren ind

På Nedim Yasars Facebookside kan dog man lige nu læse mange sympatitilkendegivelser.

Nedim Yasar tidligere bandemedlem i Los Guerreros. Han kom dog ud via politiets exitprogram og har siden fungeret som ivrig debattør og radiovært på Radio 24syv i programmet Politiradio.

Mandag aften var der reception for hans bog Rødder, og det er ifølge Ekstra Bladet, da han forlader en reception, han bliver skudt.

I interview med blandt andre Ekstra Bladet, har han fortalt, at han ‘stadig lever med en trussel mod sit liv og har mareridt om natten om, at nogen pludselig sparker døren ind til lejligheden’.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu