ANNONCE

Kendt rappers plader stjålet: -Det kan ikke passe

6. maj 2019 16:46 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Rapperen Per Vers har fået 90 vinylsingler stjålet fra en pakkeshop.

Rapperen Per Vers har været noget udfordret de sidste par dage. I forbindelse med salget af sin nye single Uheldige Svin på vinyl, besluttede rapperen sig for at sende dem manuelt rundt til sine fans.

Fredag aften tikker der 90 mails ind på rapperens telefon om, at de pakker, han har været nede i pakkeshoppen med, ikke kunne sendes. Han finder senere ud af, at det er, fordi pakkeshoppen er blevet rippet.

– Det er et oldschool postrøveri, siger rapperen.

Per Vers, der lyder det borgerlige efternavn Uldal, vil helst ikke oplyse præcis hvilken pakkeshop, der er tale om, men rapperen omtaler den som”sin lokale pakkeshop”.

Troede det var en fejl

Rapperen fortæller, at han var overbevist om, at der var sket en fejl og kontaktede derfor distributionsfirmaet for at få det bekræftet.

– Det kan ikke passe. Jeg troede, at det var en fejl. Timingen var rigtig dårlig for mig, for chancen for, at alle pakker blev nakket var minimal, siger Per Vers.

Per Vers stod ifølge et Facebook-opslag på scenen, da beskederne om de forsvundne pakker tikkede ind.

Mere ventetid

Tyveriet giver både problemer for rapperen selv, men også for de mange fans, der har købt singlen. Per Vers har været nødt til igen at pakke 90 singler og sende ud, og køberne må forvente lidt længere ventetid.

Rapperen regner med, at hans fans kan se frem til at modtage singlen i løbet af denne uge.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu