ANNONCE

Kendt TV-vært i bitter strid: Retssag på vej

7. april 2019 12:53 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Den kendte TV-vært Cecilie Hother siger, hun har lagt sag an mod en tidligere forretningspartner.

Kendt TV-vært i bitter strid: Retssag på vej
Cecilie Hother ligger i bitter strid med eks-kollega. Arkivfoto

Et parforhold kan have knaster, om det så er et kærlighedsforhold eller et af den erhvervsmæssige karakter. Sidstnævnte er tilfældet for den kendte TV-vært Cecilie Hother, der er havnet i en bitter strid.

I en pressemeddelelse udsendt via Facebook skriver Hother, at hun har anlagt sag mod tidligere partner i kosmetik-virksomheden CeriX, som Hother har stiftet sammen med Rie Jensen.

Striden handler helt kort om, at Rie Jensen nu står som eneejer af virksomhedens afdelinger, som ligger i Odense, Aarhus og København. Det er nemlig ifølge Cecilie Hother ikke sket med hendes gode vilje. Jensen ejede 70 procent af det holdingselskab, som ejede selskaberne CeriX.

Aktierne blev ifølge Cecilie Hother brugt til at gennemtvinge et salg af CeriX-selskaber til et nyt holdingselskab, som kun Jensen ejede. Desuden alt for billigt. Det mener Cecilie Hother jf. pressemeddelelsen er i strid med selskabslovens paragraf 108.

Fakta

Selskabsloven paragraf 108

Der må på generalforsamlingen ikke træffes beslutning, som åbenbart er egnet til at skaffe visse kapitalejere eller andre en utilbørlig fordel på andre kapitalejeres eller kapitalselskabets bekostning.

Kilde: Retsinformation

– Det var mig, der fik idéen til CeriX. Det var mig, der skabte et trygt behandlingssted for kvinder med PCO. Den virksomhed er mit hjerteblod, og jeg har kæmpet som en gal for at beholde CeriX i mit navn. Nu ser jeg frem til at retssagen afsluttes til september, og jeg tror på det danske retssystem og på retfærdighed, udtaler Cecilie Hother, der i pressemeddelelsen lægger stor vægt på, at hun ikke ønsker at bidrage med yderligere.

På den anden sige tages sagsanlægget fra TV-værten ganske roligt, skriver Rie Jensen i en mail til Ekstra Bladet. 

“Det hele er kørt efter bogen, gennem advokater og statsautoriserede revisorer – vi tager sagsanlægget med sindsro. Cecilie har opnået en gevinst på langt over en million kroner, som følge af vores ‘samarbejde’ – og hun har intet foretaget sig i de godt 3 måneder, hun var ‘aktiv’ i selskabet, på deltid”, skriver hun i en mail til Ekstra Bladet.

Ifølge CeriX og Rie Jensen har Cecilie Hother faktisk både misligholdt sin aftale om arbejdet og forsøgt at afpresse firmaet.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu