ANNONCE

Kendt TV-vært overlever bilulykke på mirakuløs vis: Totalsmadrer bil til syv millioner kroner

13. juni 2017 21:29 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

Først kørte han ind i et hus og bagefter brød bilen ud i brand. Hvordan overlevede han det?

En af de tidligere værter for Top Gear, Richard Hammond, mistede i weekenden kontrollen over en bil til næsten syv millioner kroner og kørte direkte ind i et hus i Schweiz. Heldigvis overlevede værten med kun mindre skader. Det skriver New York Post.

Hammond var i gang med optagelserne til programet The Grand Tour, som man kan se på Amazon Prime. Hammond har tidligere været vært på Top Gear sammen med Jeremy Clarkson og James May. Men efter Clarkson blev fyret af BBC, blev de tre ansat af Amazon, for hvem de nu laver The Grand Tour.

Kravlede selv ud superbil

Det var på optagelserne til dette program, at Hammond kørte galt i en Rimac Concept One supercar. Det er en luksuriøs elbil, der koster 6,6 milioner kroner. Ulykken skete i weekenden og Clarkson har skrevet på Twitter, at det var den største og mest uhyggelige ulykke, han nogensinde har set.

Hammond mistede kontrollen over bilen på vej ned af en bakke i et sving. I stedet for at følge vejen, hamrede værten derimod lige ind i et hus. På mirakuløs vis lader det ikke til, at Hammond har fået nogle alvorlige mén efter ulykken på nær et brækket knæ. Han blev alligevel sendt på det nærmeste hospital til observation for en sikkerheds skyld.

Endnu mere mirakuløst er det, at Hammond selv kunne kravle ud af den smadrede bil, inden den brød ud i brand.

Kunne have været meget værre

En talsperson for programmet er kommet med følgende udtalelse:

– Richard Hammond har været ude for en alvorlig bilulykke på vej ned af en bakke i Schweiz i en Rimac Concept One, en elektrisk superbil, under optagelserne til sæson to af The Grand Tour. Heldigvis fik han ingen alvorlige skader.

På programmets Twitterprofil og Facebookside er der lagt billeder op af ulykken. På Youtube er der blevet lagt en video op af uheldet og det er tydeligt, at det kunne have været meget værre. Det er stadig ikke kommet frem, hvad ulykken skyldtes, eller hvorfor Hammond mistede kontrollen over bilen.

Klik igennem galleriet ovenover for at se endnu flere billeder af ulykken og den lækre bil Hammond smadrede.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu