Kendt tv-vært passer på Jes Dorph

20. juni 2012 15:27 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Kendt tv-vært passer på Jes Dorph
Billede mangler

Line Baun Danielsen bliver rasende, hvis nogen skriver noget grimt om hendes mangeårige ven Jes Dorph-Petersen.
Det afslører de to tv-kendisser til optagelserne til tredje og kommende sæson af programmet ‘Hvem kender hvem?’, der lige nu optages i Nordisk Films studier i Valby, skriver BT.
– Når der sker store ting i vores liv, så ringer vi altid sammen. Eller når der står ting om Jes, som gør mig vred, så ringer jeg eller sms’er jeg, siger Line Baun Danielsen.
Det har ikke været nemt for hende at vågne op til historier om hendes gode ven den seneste tid. Og hun har også prøvet at vågne op til ubehagelige historier om sig selv.
I 2010 trak hun Se og Hør i retten for at bringe brystbilleder af hende. Og her støttede kollegaen og vennen Jes Dorph også hende.
Deres venskab rækker næsten hele 20 år tilbage i tiden til prins Joachim og prinsesse Alexandras bryllup i 1995, hvor de mødte hinanden.
Men faktisk stødte de allerede på hinanden på Gammel Hellerup Gymnasium, hvor de begge gik. Line Baun var 1.g’er, da Jes Dorph var 3.g’er.
– Jamen, du var en, man kiggede efter. Du var jo berømt, fordi du spillede ishockey, siger Jes Dorph ifølge BT og afslører, at han blandt andet husker hende for hendes ‘hockey-hår’.
Kilde: bt.dk

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu