Kendt tv-værts karriere kan være slut

2. juli 2012 12:00 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Kendt tv-værts karriere kan være slut
Billede mangler

Det kan være, at vi ikke længere skal se Puk Elgård på tv-skærmen.
Hun tager nemlig en pause fra tv på ubestemt tid, skriver Søndagsavisen.
Puk Elgård vil have mere tid til sig selv og sin familie, så der kommer nok til at gå lang tid før, hun vender tilbage. Hvis hun overhovedet vender tilbage.
– Jeg vender ikke tilbage lige med det samme. Jeg har brug for en pause, og så må vi se, hvad fremtiden bringer, siger 44-årige Puk Elgård til Søndagsavisen.
Hun er vært på DR’s Aftenshowet, og sammen med ledelsen i DR skal hun på et tidspunkt efter sommeren finde ud af, hvad hun skal lave fremover.
Sidste år i september tog hun også orlov i nogle måneder på grund af kraftig migræne. Men der er altså ikke noget dramatisk i beslutningen denne gang – hun vil bare gerne være mere hjemme til at putte sin 10-årige søn.
– Jobbet som tv-vært er et meget eksponeret job, der slider i længden. Som vært på Aftenshowet er man på tre aftener om ugen. Jeg har en kæreste, som også er meget væk, siger hun til Søndagsavisen.
Sidste år vandt hun Billed-Bladets pris som årets kvindelige vært foran Michèle Bellaiche, Cecilie Frøkjær, Louise Wolff og Lisbeth Østergaard.
Kilde: sondagsavisen.dk

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu