ANNONCE

Kendt TV2-vært skifter kanal

24. maj 2019 09:42 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Fra efteråret kan Felix Smith i stedet opleves på Kanal 5.

Det seneste godt halvandet års tid har TV2s seere kunnet skylle aftensmaden ned med Felix Smiths store smil i Go’ aften Danmark. Det er snart ovre.

For til efteråret hopper den populære vært over på Kanal 5. Det skriver Discovery Networks i en pressemeddelelse.

Her skal Smith være vært på et – i Danmark – nyt quizprogram, der hedder “The Wall”. Programmet har allerede været sendt i blandt andet Australien, Holland og England.

Og efter små otte år hos TV2 glæder Felix sig til at skifte job, siger han i pressemeddelelsen:

– Jeg har været hos TV 2 i snart otte år, og tiden var inde til at prøve noget nyt. Mit hjerte brænder for den gode underholdning, og Kanal 5 har med flere af deres programmer vist, at de har ambitionerne og lysten til virkelig at rykke nogle grænser på netop dette område, siger Felix Smith og fortsætter:

– For mig er det vigtigt ikke at stå stille, men at turde kaste sig ud det, når den rigtige mulighed byder sig. Og her har Kanal 5 kunnet tilbyde mig nogle nye og spændende opgaver, som jeg ikke har kunnet sige nej til, og som jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu