Oplev regionsmesterskabet i chilispisning

Kolding Storcenter inviterer til chilimarked og regionsmesterskabet i chilispisning.
Udgivet Opdateret

Vil du se ni modige chilihoveder dyste i chilispisning? Eller er du bare helt vild med chili? Kolding Storcenter inviterer til chilimarked og regionsmesterskabet i chilispisning.

Et sandt mekka for chilielskere åbner sig, når chilieksperten Bjarne Højlund fra ’Bjarnes Frø og Planter’ lørdag den 27. september lægger vejen forbi Kolding Storcenter. Her vil han fortælle om de mange forskellige chilisorter og give gode råd til, hvordan man bedst dyrker chili derhjemme. Man kan naturligvis også købe nogle af Bjarnes mange eksotiske chiliplanter og -frø med hjem.

Chilimarkedet på Store Torv byder dog på meget andet end frø og planter. I dagens anledning har ChiliHouse nemlig flyttet deres store udvalg af lækre chiliprodukter fra København til Kolding. ChiliHouse har Skandinaviens største udvalg af chilisovse, men frister også med søde chilidelikatesser som chilichokolade og chilibolcher. Forvent smagsprøver fra de helt milde til de aller stærkeste.

Chili på menuen

Klokken 13 skydes regionsmesterskabet i chilispisning i gang på Store Torv. Vinderen skal findes blandt ni modige deltagere, der dyster om titlen som Sydjyllands bedste chilispiser 2014.

Konkurrencen styrres af Bjarne Højlund, som tidligere på måneden var vært ved danmarksmesterskabet i chilispisning. Deltagerne skal spise hele chilifrugter, hvis styrke gradvist vil blive øget. Og vinderen er den deltager, som spiser flest chilier uden af spytte ud eller give op. Der er garanti for sved, tårer og røde øjne, for chilispisning er ikke for de sarte.

Meld dig til mesterskabet på Facebook

Er du sund og rask, fyldt 18 år, og har du mod på at gnaske dig gennem selv de stærkeste chilier? Så kan du blive regionsmester i chilispisning 2014.

Meld dig til konkurrencen via Kolding Storcenters Facebookside senest torsdag den 25. september.

Powered by Labrador CMS