Hunden Siffs ejer er fundet: -Han var grædefærdig

Hunden Siffs ejer er fundet. Siff forsvandt i Rom, Italien, og er siden dukket op på et internat, der ledte efter den danske ejer.

Udgivet Opdateret

Hunden Siffs ejer er fundet i Danmark. Det til trods for en stort set umulig situation, fordi Siff var blevet væk i den italienske millionby Rom. Ejeren blev nødt til at rejse hjem uden sin hund, men nu arbejdes der benhårdt på at få hunden hjem.

Det fortæller Ulla Samsøe, der sammen med Lotte Fogh fra den landsdækkende organisation efterlyste kæledyr og Facebook-siden Efterlyste/fremlyste Hunde har stået for indsatsen for at finde frem til en ejer i Danmark.

Ulla Samsøe blev for nogle dage siden kontaktet af et dyreinternat i Rom, der bad om hjælp til at finde ejeren af hunden Siff, der blev fundet strejfende omkring i den italienske hovedstad, som Newsbreak.dk beskrev den 28. august i artiklen Dansk hund fundet på gaden i Rom: Hvem ejer Siff?

Hunden Siffs ejer er fundet og var grædefærdig

Efter, at Siff pludselig løb bort i Roms gader i forbindelse med en situation, Newsbreak.dk er bekendt med, men af hensyn til ejeren ikke omtaler yderligere, måtte ejeren rejse hjem til Danmark uden sin hund. Det havde ganske enkelt ikke været muligt at finde den.

– Pludselig blev vi opmærksomme på, at der på Bornholm sad en mand, der i den lokale avis kunne læse, at en hund i Rom savnede sin ejer. Det har så vist sig, at det er Siffs ejer, siger Ulla Samsøe til Newsbreak.dk.

Hun har siden talt med manden, der berettede, at han rent faktisk havde opgivet håbet om at få sin hund igen.

– Han var grædefærdig. Nu kæmper vi i øjeblikket for at få styr på alle formaliteterne, så hunden kan komme hjem igen. Jeg er sikker på, det her ender godt, siger Samsøe om situationen, hvor hunden Siffs ejer er fundet.

Powered by Labrador CMS