ANNONCE

Kendt og elsket musiker er død

21. marts 2020 07:58 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Han blev 81 år.

Kendt og elsket  musiker er død
Kenny Rogers blev 81 år. Foto: Scanpix/Eric Henderson

Den amerikanske sanger Kenny Rogers er død, 81 år gammel. Det skriver flere medier, herunder Variety.

Kenny Rogers var en megastjerne i 1970’erne og 1980’erne, hvor han dominerede både pop- og countryhitlisterne, og hvor han vandt tre Grammy-statuetter.

Artiklen fortsætter under videoen. 

Han optrådte helt til foråret 2018, hvor han opgav at gennemføre sin endelige farvelturné. Turneen blev annonceret i 2015, og skønt den endte med at vare år, stoppede Kenny Rogers altså før tid.

– Jeg ville ikke bruge en evighed på at gå på pension. Jeg har nydt muligheden for at sige farvel til mine fans. Jeg kan aldrig takke dem nok for den opbakning og støtte, de har givet mig i min karriere, og den glæde jeg har opnået som følge af det, lød det fra manden selv i en pressemeddelelse, hvor han annoncerede, at det var helt forbi.

Var hos familien til det sidste

Variety skriver, at Kenny Rogers døde under fredelige omstændigheder omringet af familien. Da coronavirus covid-19 gør det noget nær umuligt at samle større grupper af mennesker, har familien besluttet, at det sidste farvel bliver givet under små, private forhold, mens der bliver planlagt en offentlighed afsked, når tiden tillader det.

Variety skriver, at Kenny Rogers gennem sin karriere udgav et hav af singler, der gik helt til tops på tidens hitlister fra 1977 til 1987. Han samarbejdede med flere store stjerner gennem sin karriere, og kollegerne roste ham blandt andet for at være en fantastisk historiefortæller.

Foruden karrieren som musiker optrådte Kenny Rogers også som skuespiller, og i 2013 blev han indlemmet i Country Music Hall of Fame.

Kenny Rogers blev gift fem gange i løbet af sit liv, med hvem han fik i alt fem børn.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu