Kent Nielsen kræver bedre AaB-hold i foråret

25. februar 2013 16:23 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Kent Nielsen kræver bedre AaB-hold i foråret
Billede mangler

Forventningerne til et ungt og urutineret AaB-hold var ikke synderligt store i sommer, da første runde af Superligaen blev sparket i gang.

Men i efteråret overraskede det unge hold alt og alle, og via flot offensiv fodbold kunne de gå til vinterpause på en tredjeplads. Det gode spil skal fortsætte og helst blive endnu bedre siger AaB’s cheftræner Kent Nielsen.

– Vi er bevidste om de forventninger, der blev stillet til os inden sæsonen, og vi ved godt, at vi havde et ekstremt stærkt efterår i forhold til forventningerne. Og det skal vi minimum gøre efter og også meget gerne lægge lidt til, siger han.

AaB har på trods af et 0-1 nederlag til Randers i weekenden haft en god opstart, hvor det blandt andet er blevet til sejr over svenske Elfsborg og uafgjort mod Helsingborg, og vintertræningen er især blevet brugt på at styrke offensive endnu mere.

– Vi har haft lidt svært ved at spille mod meget kompakte hold, der står langt tilbage på banen, og det har vi prøvet at finde nogle løsninger på. Det er et aspekt for os at blive bedre til at spille kampe, hvor det bliver meget fysisk, eller hvor modstanderen står langt tilbage på banen, siger Kent Nielsen, og fortsætter.

– Vi skal finde en balance mellem at spille meget direkte og være tålmodige i vores opspil. Vi vil gerne spille offensivt og lægge et højt pres, hvis det er muligt.

AaB åbner forårssæsonen på fredag, når de til skal en tur til Silkeborg og målsætningen for sæsonen er klar forud for de resterende 13 kampe.

– Hvis vi kan komme i en position, hvor vi kan spille europæisk fodbold, så vil vi have haft en rigtig stærk sæson, siger Kent Nielsen, der også ser en god chance for at beholde tredjepladsen og sikre bronze til Nordjylland.

– Vi var allerbedst i den første halvdel af efteråret. Hvis vi kan kopiere noget af det angrebsspil, så har vi en god chance. Det er et krav, at vores angrebsspil fra den periode, det skal lykkes igen, siger han.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu