Kessler sender advarsel til Froch

13. marts 2013 16:25 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Kessler sender advarsel til Froch
Billede mangler

Mikkel Kessler er for alvor gået ind i de afgørende forberedelser inden mødet med englænderen Carl Froch den 25. maj i London. Tirsdag udtalte Froch, at han er i sit livs bedste form, og det er nok meget heldigt, for Kessler har en klar besked til Froch.

 

– Min besked til Carl Froch er, at jeg håber, han er 100 procent klar og holder sig skadesfri, og så håber jeg, han er klar til en sindssyg kæmpe kamp mod mig. Han skal have paraderne oppe, siger Kessler fra England, hvor han i øjeblikket har travlt med at give interviews og stille op til billedsessions frem mod kæmpeopgøret i London.

Der bliver dog også plads til træningen, for selvom hans grundform ifølge ham selv er fantastisk, så skal der arbejdes hårdt frem til den 25. maj.

– Jeg skal arbejde på alt, fysisk form, taktik mod Carl og selvfølgelig selve boksningen. Det er meget teknik i øjeblikket, og ikke så meget sparring endnu. Jeg sparrer ikke med så gode modstandere endnu, men er begyndt at trappe op, siger han.

– Det går stille og roligt fremad, jeg har en god grundform, og nu er vi lige startet. Det er jo hård træning, så vi trapper stille og roligt op. Men som sagt har jeg en god grundform, så det bliver ikke et problem.

Han vil ikke ud med, hvad han konkret arbejder på for at slå Froch, men han vil sikre sig, at han har flere planer klar.

– Vi ved jo ikke, hvad Froch kommer med, så vi skal også have en plan B og C, siger han.

De to mødtes i 2010 i Herning, hvor Kessler efter tolv hårde omgange vandt på point, og Kessler forventer, at revanchematchen bliver mindst lige så hård.

– Det bliver en hård kamp – en rigtig rigtig hård kamp. Han vil komme med alt, hvad han har, han er jo på hjemmebane, så det ved jeg, siger Kessler, der lærte et par ting efter det første opgør.

– Han har længere arme, end jeg havde regnet med, og er rigtig fysisk stærk, så det er nogle ting, jeg husker på og skal træne på, siger han.

Kampen skal bokses i den store O2 Arena i London, hvor op mod 20.000 engelske boksefans vil forsøge, at gøre livet surt for Mikkel Kessler. Han ville da også helst have bokset i Danmark, men Froch fortjener den revanche på hjemmebane, som Kessler ikke selv fik mod waliseren Joe Calzaghe, siger han.

– Det bliver da hårdt, jeg vil jo helst bokse i Danmark. Jeg har lovet ham en revanchekamp, og som de siger herovre, så tager de hatten af for mig, for at jeg gør det, for det behøver jeg egentlig ikke. Jeg behøver ikke tage herover for at bokse mod ham, men det har han fortjent. Jeg fik aldrig en revanche mod Calzaghe, og jeg vil gerne give Froch en rematch og vil gerne give ham den herovre i England, siger Kessler.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu