Her er Kesslers udebane mod Froch

1. februar 2013 14:31 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Her er Kesslers udebane mod Froch
Billede mangler

Der venter Mikkel Kessler en hed aften i London, når han går i ringen til revanchekampen mod Carl Froch.

 

Her bliver den danske verdensmester i supermellemvægt sat fri foran forventede 20.000 tilskuere i O2 Arena i den engelske hovedstad.

Det meddeler Mikkel Kesslers promotor Team Sauerland i en pressemeddelelse fredag eftermiddag.

Tidspunktet for boksebraget mellem den 33-årige dansker og 36-årige Carl Froch er endnu ikke offentliggjort. Men umiddelbart ligner 27. april eller 25. maj de to mest sandsynlige kampdatoer.     Team Sauerland oplyser, at de vil melde en endelig dato for revanchen ud senere fredag eller på et officielt pressemøde mandag den 4. februar i London.

Her vil Mikkel Kesster og Carl Froch også slå fast, om kampen bliver det forventede dobbelte VM-opgør om danskerens WBA-titel og Froch’ VM-bælte hos IBF.

Men også det kan få afgørende betydning for kamptidspunktet, da bokseforbundet IBF som udgangspunkt vil have afviklet kamp inden maj. Men både Mikkel Kessler og Carl Froch vil helst bokse kampen senere i maj eller april.

Kampen bliver dog, uanset titler, englænderens store chance for at revanchere sit nederlag til Mikkel Kessler i Herning i 2010 i forbindelse med Super Six-turneringen. Her vandt Mikkel Kessler en tæt kamp på point.    Carl Froch har siden det nederlag ønsket en rematch mod Mikkel Kessler, og det er altså nu lykkedes.

Sauerland meddeler, at kampdatoen ventes offentliggjort senest på mandag 4. februar.     

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu