Kessler: Skal vinde – trods udebane

5. februar 2013 20:25 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Kessler: Skal vinde - trods udebane
Billede mangler

Der kan ikke være tale om et dansk nederlag, når Mikkel Kessler møder Carl Froch for anden gang i sidstnævntes revanchekamp i London i maj. Og hjemmebanefordelen til Froch er ingen hindring for Kessler.

Ikke siden 2010 har Mikkel Kessler stået overfor Carl Froch i bokseringen, men nu skal endnu et slag stå, denne gang med hjemmebanenfordel til Carl Froch, der tager imod Mikkel Kessler i The O2 Arena i London den 25. maj. Men at bokse på udebane er langt fra noget, der skræmmer danskeren. Det gjorde han meget klart på et pressemøde i København tirsdag, der blev holdt som et led i boksebragets promotion tour.

– Det betyder selvfølgelig lidt ekstra modvind, og Carl Froch vil nok føle sig lidt mere på, når han er på hjemmebane. Men jeg skal vinde på udebane. Jeg skal vinde. Jeg vil så gerne vise, at jeg er den bedste, siger Mikkel Kessler uden nogen kan være i tvivl om, at han mener det.

Men selvom Mikkel Kessler ikke vil tænke på risikoen for et dansk nederlag, så er det ikke et tegn på, at han undervurderer sin kommende modstander, der måtte se sig besejret af Kessler i 12. runde, sidst de to mødtes i 2010.

– Han er kontrabokser, så hvis du slår, så slår han igen. Han har bokset hårde kampe, men det ser ikke ud til, at det har tæret på ham. Han er fysisk stærk, for han er meget ekstrem i sin træning, siger Mikkel Kessler. Selv boksede han senest i december i Herning, hvor han slog irske Brian Magee ud på knock out.

En anden ting, Mikkel Kesslers opmærksomhed er rettet imod, er den boksestil, Carl Froch lægger for dagen i ringen.

– Han er akavet og har lange arme, og dét skal man passe på. Sidst jeg boksede imod ham, tænkte jeg ’hvorfor kan jeg ikke ramme ham? Jeg står lige foran ham!’, siger Kessler, der trods sin sult for sejr håber, at Carl Froch er på toppen, når de to mødes til maj.

– Jeg håber, han kommer til at være der 100 procent. Nogle gange håber man, at ens modstander er lidt halvsyg, så man har en fordel. Men jeg håber ikke, der er nogle skader. Jeg gider ikke vinde en kamp halvt.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu